Bootcamp, wat is het?

bootcamp

Bootcamp is een sport waarbij je heel intensief aan het sporten bent en tegelijkertijd aan je conditie en explosiviteit werkt. Bootcamp doe je meestal in een kleine groep mensen. Zo rouleer je tussen de oefeningen die er gegeven zijn. Zo blijf je bijna constant bezig met verschillende leuke oefeningen voor verschillende spiergroepen. Zo train je jouw hele lichaam en werk je ook nog aan je conditie. Hoe is deze vorm van trainen ontstaan? Deze vorm van sport is overgewaaid uit Amerika. Het werd gebruikt door het Amerikaanse leger om hun soldaten zo snel mogelijk zo fit mogelijk te krijgen.

bootcamp

Personal training

Naast de bootcamp in kleine groepjes kan er ook 1 op 1 worden gesport. Dit heeft vele voordelen. Zo kun je samen met een personal trainer gaan werken aan jouw doel en waar je wilt zijn. Dit doen ze door een schema die speciaal voor jou gemaakt is. Zo ben je zo snel mogelijk bij jouw doel. Dit heeft niet alleen fysiek effect op jou, maar ook mentaal. Als je resultaat ziet raak je gemotiveerd en blijf wat weer effect heeft op de rest van je leven. Zo zit je lekkerder in je vel wat zorgt voor meer effici├źntie in je leven. Ook kom je eenvoudiger je bed uit.

Vacatures

Personal sport 4 you is op zoek naar mensen die hun team kunnen versterken. Ze zoeken naar mensen die gemotiveerd zijn en echt mensen willen helpen. Ook zoeken ze iemand met ervaring in personal training en het werken met mensen.