ptpowerbody

Het programma van personal coach Lelystad

Personal coach Lelystad heeft een nieuw programma strongest version coaching. Bij deze training haal je het beste uit jezelf. Je krijgt maandelijkse opdrachten en challenges om inzicht te krijgen in huidige gewoontes en je krijgt een plan om de sterkste versie van jezelf te maken. Je gaat maandelijks zitten om te reflecteren, zodat je elke maand iets hebt om naartoe te werken. Het is een duidelijke stok achter de deur. Bij personal coaching krijg je de unieke aandacht voor punten waarin je je verder wilt ontwikkelen. Personal coaching is voor iedereen die zich verder wilt ontwikkelen en meer regie wilt uitvoeren over zijn/haar eigen leven. Vragen die je jezelf kan afvragen:

–          Hoe kan ik mijn uitstraling/ lichaamstaal professionaliseren

–          Hoe stel ik op een acceptabele manier grenzen naar andere toe

–          Hoe je je kan profileren, over je zelfvertrouwen, omgaan met stressvolle situaties. Een gezonde balans vinden of persoonlijke ontwikkelingsplannen uitstellen.

En zo heb je nog veel meer vragen over het leven

Hoe ziet het all-in programma eruit

De trainingsschema’s in een exclusieve app speciaal op maat gemaakt. Ook voeding speelt een belangrijke rol. Je wordt bewust over je huidige eetpatroon. Je krijgt tips en voorbeelden om het gewoontepatroon hierin aan te sturen of om te gooien. Een gestructureerd voedingsplan waar nodig. Wanneer je 100% geeft kun je 200% terug verwachten. De personal trainer geeft jou het gene wat je nodig hebt om je doelen te bereiken, de sterkste versie van jezelf te worden en een passievol bestaan te leven.