Leuke bootcamp in Amsterdam

logo amsterdam training

Ben je op zoek naar bootcamp Amsterdam? Dan ben je bij Amsterdam Personal Training aan het juiste adres. Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten en is een sportmethodiek die gebaseerd is op de training routine van het Amerikaanse leger. 

De bootcamp van Amsterdam Personal Training 

Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende workout en is voor iedere sporter van elk niveau. Hardlopen, fitness oefeningen en interval trainingen in de natuur. Bij de bootcamp staat de conditie, kracht, souplesse en de explosiviteit centraal. De combinatie van frisse lucht en gevarieerde intervaloefeningen is een ideale workout om je sterk en energiek te laten voelen. Er wordt bij Amsterdam Personal training altijd een training op maat aangeboden. Bij deze personal training zul je als eerst moeten afvragen wat je met de training wilt bereiken is dat afvallen, conditie opbouwen of een hele nieuwe en gezonde lifestyle wilt opbouwen. 

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Als de bootcamp Amsterdam jouw aanspreekt kun je gemakkelijk telefonisch contact met Amsterdam Personal Training opnemen. Er zal dan een intake gesprek plaatsvinden waarbij jouw persoonlijke doelstellingen en voedingspatroon worden besproken. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten. De personal trainer zal daarom ook een voedingsschema op maat opstellen met de voeding die jij lekker vindt om te eten. Neem voor meer informatie over de bootcamp eens een kijkje op de website van Amsterdam Personal Training.