Logo 30PT

Meer informatie over ems trainingen vindt u bij 30PT Peer Pulles

U heeft normaal weinig tijd in de week maar u wilt toch een beetje fit te blijven? Dan kunt u hier meer informatie vinden over 30PT Peer Pulles, een sportschool die ems training geeft. 30PT Peer Pulles is dus een sportschool die al jarenlang trainingen geeft onder het gebruik van een ems systeem. Een ems (Electro Musculaire Stimulatie) systeem zorgt er voor dat uw spieren meer worden gestimuleerd dan als u een normale fitness training volgt. Dit is handig omdat 30 minuten aan ems training gelijk staat aan 3 uur in de sportschool. Op deze manier kunt u altijd wel eens een keer gaan sporten en haalt u sneller resultaten.

Social media afbeelding 30pt niet fit

Mijn ervaring met 30PT Peer Pulles

Mijn ervaring die ik heb gehad met 30PT Peer Pulles is zeer positief. Zo ben ik zwaar geblesseerd geweest en daarvoor heb ik lang moeten revalideren. Na deze revalidatie had ik niet meer de fysieke staat die ik eerst had. En omdat ik zelf weinig tijd in een week heb, ging ik op zoek naar een bedrijf die dit mes trainingen verzorgde. Zo wist ik wat ems inhield en weet ik dat het goed bij mij zou passen. Na een tijdje te hebben gekeken ben ik terecht gekomen bij 30PT Peer Pulles, deze sportschool zat binnen 5 minuten lopen van mijn huis en daarom ben ik er maar eens gaan kijken. Zo heb ik hier nog een keer goede uitleg gehad en toen heb ik mezelf ingeschreven voor een paar lessen. Deze lessen lieten al snel resultaat zien en daardoor ben ik tot de dag van vandaag nog steeds een tevreden sporter bij 30PT Peer Pulles.