Resultaat

Personal trainer Eindhoven

Personal trainer Eindhoven

Sinds een tijdje sport ik met een personal trainer in Eindhoven. Dit bevalt erg goed. Ik vond het eerst een beetje gek om met een personal trainer te sporten. Beetje ongemakkelijk en bovendien leek het me ontzettend duur. Toch leek het me wel een goed idee om het eens uit te proberen. Je leest er namelijk steeds vaker over en het is veel meer mainstream geworden dan dat het vroeger was.

Sporten met een personal trainer in Eindhoven bij 2CRE8

Training

Zelf heb ik de stap gezet naar een personal trainer in Eindhoven omdat ik vastliep bij reguliere sportscholen. Ik begon vol goede moed maar verloor al snel mijn motivatie. Ik zag niet snel genoeg resultaat. Achteraf denk ik ook dat ik een aantal dingen verkeerd deed. Zo stelde ik te hoge eisen aan mezelf. Dat was niet haalbaar en daar raakte ik gedemotiveerd door. Daarnaast heb je verschillenden oefeningen voor verschillende doelen. Wanneer je wilt trainen voor een marathon is het belangrijk om conditie op te bouwen. Maar als je je buikje weg wil trainen heb je een stuk minder aan conditionele oefeningen. Kortom, ik had duidelijk begeleiding nodig. Deze begeleiding heb ik nu. Ik sport bij 2CRE8 Personal training in Eindhoven. Hier krijg ik echt de begeleiding die ik nodig heb. Zowel het trainingsschema op maat maar ze zorgen er ook voor dat ik gemotiveerd ben en blijf. Tijdens het sporten om net even een tandje bij te zetten maar ook om te blijven sporten. Omdat mijn doel nu is opgebouwd uit subdoelen, behaal ik sneller en eerder een doel waardoor ik ook gemotiveerd blijf. Ik kan dan ook iedereen aanraden om te gaan sporten met een personal trainer in Eindhoven. Zeker als je net als ik moeite hebt met gemotiveerd blijven en je niet weer wilt vervallen in het enkel sponsoren van de sportschool.