Sportschool

Sporten Deventer

Wil je sporten in Deventer? Ben je opzoek naar die sportschool die net even wat meer voor je doet? Kom dan eens langs bij Fit For Life.

Sporten Deventer

Goed en ondersteund sporten in Deventer

Op zoek naar een sportschool die je ondersteunt en motiveert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen kunt behalen samen met ons. Dit doen wij met een ervaren en goed getraind team. Twijfels? Geen probleem je kunt rustig eerst een dagje proefdraaien en daarna beslissen. Neem daarvoor even contact op met een van onze collega’s, zij helpen je graag verder!

Fit for Life

Ervaring met sportschool Fit For Life Sports

Je hebt in Deventer vrij veel sportscholen, maar toch zijn ze allemaal anders. Bij de ene voel je je net wat fijner dan bij de ander. Zelf vind ik het ook belangrijk of ze echt met je meedenken en tijd in je steken. Dat heb ik in ieder geval nodig om mijn doelen te kunnen behalen. Zo’n sportfan ben ik namelijk niet. Sinds kort sport ik nu bij Fit For Life wat erg goed bevalt. Al toen ik daar binnenkwam voelde ik me daar prettig. Zij hebben mij meteen gevraagd of ik nog specifieke doelen had die ik wou bereiken. Het is fijn als je daar mee wordt geholpen vind ik zelf. De trainingen daar zijn intensief, maar door de juiste ondersteuning blijf je positief in je schoenen staan. Ook gaan ze net anders te werk dan de meeste sportscholen die alle apparaten op een rijtje hebben staan. Fit For Life kijkt echt naar de basis en naar je hele lichaam. Ze doen alles wat nodig is in een goede sfeer. Ik train vooral in groepen mee omdat het fijn is dat je elkaar dan kunt steunen waar nodig is. Als je opzoek bent naar een sportschool met ondersteuning en een positieve sfeer, dan is Fit For Life zeker een aanrader.