Tip voor leuke bootcamp in Amsterdam-West

logo tai

Ben je woonachtig in Amsterdam-West en ben je op zoek naar bootcamp Amsterdam-West omdat je graag in een groepje in de buitenlucht wilt gaan trainen?Dan ben je hiervoor bij Bootcamp Tai absoluut aan het juiste adres. Deze bootcamp heeft in 2019 namelijk een Award gewonnen voor de best beoordeelde bootcamp in Amsterdam. 

De bootcamp in het Westerpark in Amsterdam 

Je bent voor bootcamp Amsterdam-West bij Bootcamp tai aan het juiste adres omdat deze bootcamp in 2019 een award heeft gewonnen voor de best beoordeelde bootcamp in Amsterdam. Deze bootcamp onderscheidt zichzelf van andere bootcamps omdat je tijdens de 2 km die je hard zult gaan lopen meerdere keren zult stoppen om verschillende delen van het lichaam te trainen. de bootcamp wordt gegeven in het Westerpark in Amsterdam en tijdens de donkere dagen onder het viaduct dat grenst aan de Spaarndammerbuurt. Tijdens deze training zal er een mix van oefeningen plaatsvinden waarbij onder andere kickboks komt kijken. Tijdens de kickboks training zal de focus gelegd worden op de conditie en op de trap en bokstechnieken. De trainingen die worden even duren ongeveer 45 minuten. 


Een klant gemiddeld van een 9+

In de loop van de jaren hebben er al veel voorgaande klanten bootcamp in het Westerpark gevolgd bij Bootcamp Tai. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden voor de bootcamp waardoor Bootcamp Tai ook een klant middel heft van een 9+ en er zeer veel positieve reviews over deze bootcamp te vinden zijn.