Wat is crossfit Roosendaal?

DStraining

Wat is crossfit Roosendaal? Crossfit is hetzelfde als small group training Roosendaal. Small Group Training is sporten in een kleine groep van maximaal 10 personen. De groepslessen Small Group Training in Roosendaal zijn vergelijkbaar met Personal Training, veel aandacht voor het individu maar dan voor een lagere prijs. Wat is Small Group Training precies? Het doel van een Small Group Training is over het algemeen fitter en sterker worden. De beste elementen uit crossfit, strongman training, atletiek en olympisch gewichtheffen gecombineerd tot een efficiënte en leuke groepslessen. De lessen zijn opgebouwd rond enkele kernelementen en iedere training wordt afgesloten met een (WOD) workout of the day. Doordat je sommige trainingen samen doet, is er sprake van een erg leuke groepsdynamiek die er voor zorgt dat je jezelf snel op jouw gemak voelt bij de trainingen. 

Voor wie is crossfit Roosendaal geschikt?

Voor wie is crossfit Roosendaal geschikt? In principe kan iedereen meedoen aan de small group trainingen. Van jong tot oud en van fit tot niet zo fit, wel is er sprake van een minimale leeftijd deze leeftijd is 14 jaar. De trainers zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau het beste wordt uitgedaagd. 

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Met een abonnement sport je goedkoper dan dat je met een ritkaart sport. Je kunt de trainingen plannen wanneer je zelf wilt, want er worden 7 dagen per week trainingen aangeboden. Je kunt je tot een uur voor de training nog aan of afmelden met de DSTraining app.