rowinpt_logo_re

Zoekt u een personal coach Arnhem

Zoekt u een personal coach Arnhem? Dan bent u bij Rowin PT aan het juiste adres. Bij Rowin PT hebben ze hele leuke personal trainingen. Ook verzorgen ze kleine groepslessen. Sommige mensen vinden groepslessen leuker dan een 1 op 1 personal training, omdat ze gezellig sporten met andere mensen. Deze mensen motiveren elkaar ook om betere resultaten te behalen. De personal trainingen van Rowin PT zijn ook heel leuk. Hier train je puur op de doelen die uw wilt behalen. Wilt u bijvoorbeeld afvallen of meer spiermassa genereren. Hiermee haalt u het beste en snelste resultaat. Ook kunt u personal training volgen met 1, 2 of 3 vrienden. Zo trainen jullie voor jullie doelen, maar dan toch samen met je vrienden.

Leuke groepslessen voor iedereen

Ik volg nu al 2 jaar groepslessen bij Rowin PT. Ik vind personal training niks voor mij. Ik sport liever met andere mensen. Voor mij is dit veel gezelliger dan 1 op 1 sporten. Ik heb het aan het begin wel gedaan, maar ik kwam er al gauw achter dat ik motivatie miste. De personal trainers pushen je fantastisch om je doel te bereiken. Ook geven ze goede tips en motiveren ze je goed. Ik zou Rowin PT zeker aanraden aan iedereen die personal training leuk vindt, maar groepslessen ook leuk vindt. 

Rowin

Meer weten over de diensten van Rowin PT

U kunt op de website van Rowin PT alle informatie vinden over de personal trainers en de tarieven van de personal trainingen. Ook kunt u bekijken hoe de sportschool eruit ziet.