Logo-Smart-Personal-Training

Zoekt u naar leuke groepslessen Eindhoven

Bent u op zoek naar leuke groepslessen Eindhoven. Bij Smart Personal training in Eindhoven verzorgen ze leuke groepslessen voor jong en oud. Smart staat voor 

Sport, Measure, Attention, Recovery, Transformation. Dit zie je terug in hun trainingen. De personal trainers houden rekening met jouw persoonlijke doelen. Elke 6 weken heeft u een zogenaamde meetdag. Op deze meetdag bekijken ze je lichaamssamenstelling opnieuw en bekijken ze je vooruitgang op kracht, uithoudingsvermogen, spiermassa en lenigheid. Om je actuele doelstellingen te maken en eventueel je training focus op een ander onderdeel te leggen. Op deze manier kun je mooi zien over een jaar wat je hebt bereikt en hoe je daar bent gekomen. Dus zoek niet verder voor leuke groepslessen en personal training.

personal-trainers

Een hele fijne sfeer

Ik ben bij vele sportscholen geweest en voelde me bij geen 1 echt thuis. Bij Smart Personal training heb ik echt het gevoel dat ik met mijn vrienden aan het sporten ben. Ik ben binnen een jaar heel veel veranderd. Eerst nam ik het sporten niet al te serieus en deed ik het wanneer ik zin had. Bij Smart Personal training is dit wel ander ik heb iedere keer weer zin om te gaan. Dit komt, omdat ik zie dat ik steeds sterker en meer gespierd wordt. Dit geeft veel motivatie. Ik zou zeker aanraden om bij hun te gaan sporten. De trainingen worden op jouw wensen opgemaakt. 

Nieuwsgierig

U kunt op de website van Smart Personal training kijken voor meer informatie over de trainingen en diensten van Smart Personal training.